torsdag 19. februar 2009

De tre nye tyinister:

Vi er svært glade for å kunne presentere våre tre nye medspillere.

Erlend Bauck Sole, Pasi Olav Aalto og Magnus Henriksen var ikke sene om å pakke sekken da Tyin trengte forsterkninger (etter noen runder med NTNU, lånekassen og tre bedre halvdeler)

Alle tre hører til samme kull fra arkitektlinja ved NTNU som Yashar og Andreas, så vi har fått brynt oss på hverandre i mang en sammenheng tidligere.


Erlend er flasket opp på arkitektur fra barndommen og er en svært nyttig og arbeidsom allrounder. Godt blikk for strukturering, stor hjerne med nyttig og unyttig kunnskap og en stoisk ro som kan dempe hysterianfall hos, og tidvis frustrere til døde, de mer ustabile av oss.


Pasi forfølges av et tungt etternavn. Ingen vet om slektskapet er tilstede, men vi liker uansett å tro at evnene også ligger i navnet, ikke bare i blodet. Pasi består av like deler arkitekt og fotograf samt en god porsjon fiks-alt-mulig-het-skap. Gruppas lille solstråle.


Magnus er arkitekttrubadurhumorist. En tittel som ikke sitter løst verken hos arkitekter, trubadurer eller humorister. Med conté-stift i en hånd, ukulele i en annen får prosjektene en annen låt i pipa. Heldigvis for oss andre har Magnus deltatt på kurs om gruppedynamikk. Med denne bakgrunnen vil Magnus lede gruppa ut av enhver situasjon klokere, gladere og mer balansert.

Nok snikk-snakk.

...til arbeidet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar