fredag 15. mai 2009

Uke 1: Betong og andre tunge diskusjoner:

Første uka med jobbing skulle dedikeres til betongarbeidene. Vi startet med støping av vegger på 60 cm høyde for å løfte trekontruksjonen over den årlige flommen. Vi fikk assistanse fra CASE sitt arbeidsteam, ConCASE. De fikk jobben gjort, men vi skulle gjerne sett at de brukte litt mer tid på forskalingen for å unngå de største unøyaktighetene.

Etter at veggene var ferdige kunne vi begynne på støping av de mest ødelagte områdene av det originale gulvet. Nok en gang skulle det vise seg at vi ikke hadde helt lik oppfatning av hva som er godt betongarbeid.
Vårt forslag var å støpe gulvet med to armerte ribber, mens ConCASE sitt forslag var å legge et godt lag med sand over noen meterslange eukalyptuspåler slått ned i bakken. Dessverre er det ikke alltid like lett å jobbe sammen fram mot en bedre løsning.


Resultatet med ConCASEs løsning er nok ikke verdens sterkeste betonggulv, men det har i det minste fall mot vannet og føles godt å gå på. Og med litt ekstra puss ble overgangene litt jevnere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar